Kuzguna muci sumnja: Dila je sretna ali Kuzgun ne vjeruje.

Puštena je prva faza 13. epizode Kuzguna. Ruze na zidu svojih starih kuća, a dijete koje ponovno slika sebe ponovno vidi dječje slike dok je Dila sretna;

Što se dogodilo u 12. dijelu Kuzguna?

Gavran nije pogodio Dervişa. Došlo je do dubokog sukoba između njih dvoje. Činjenica da je Kuzgun bio unuk Behrama Adıvara pretvorio je Kuzguna u pravu metu Kudreta. Gavran je rekao da je prihvatila Boru ponudu da ubije Behrama, ali ga je zamolila za dokaz da je njegov otac živ. Kuzgun gela, za kosu je rečeno da pripada njegovom ocu, došla je kosa. Raven je imao DNK test, a uzorci su bili 100% usklađeni. Bora je saznao da je Teo ubio Eagle i napravio nemilosrdni plan osvete. Gavran je planirao raznijeti Behramovu farmu i Behram je primijenio svoj plan dok je bio kod kuće. Behram Adıvar je poginuo u eksploziji, curenju prirodnog plina. Raven, zbog sigurnosti svoje obitelji na nekoliko dana odlučio je ostati u Mary. Dila se ponudila da ide zajedno. Marija, Raven, Dove i Eagle ponovno su se okupili nakon mnogo godina. Za gavrana je kuća njezina oca imala vrlo veliki osjećaj za emocionalno značenje, a došlo je i do novog sukoba između Marije i Dile. U to je vrijeme Kumru saznao za svoju izdaju Diline obitelji. Raven i Dila te su noći najprije ležali u istom krevetu. Unatoč zidovima, tajnama i želji za osvetom Kuzguna, duboka ljubav prema Dili i Kuzgunu sve je više nemoguće odoljeti. Dila je osjetila da Bora ima opasan plan za Gavrana i suočio se s Borom. Bora je također prvi put pokazao svoje zastrašujuće lice Dili. Gavran je došao na Bora-in ranč i spasio Orla, koji je htio živ biti pokopan prije nego što je pokopan, a potom spasio Dilu, koja je bila pod fizičkom prijetnjom Bore. Gavran iza leđa udara s udarcem u tlo nesvjesno se srušio. Nakon dü Ferman Bey n, Bora je ubijen u čelo. Čovjek na čelu Gavrana, Kuzgun'nin je ubio oružje koje je ubilo Boru, dok je Gavran u velikoj zavjeri shvatio da je nacrtan.

Barış Kuzgun, Barış glumi Barış Arduç i Burcu Biricik; Među imenima su važna imena poput Settar Tanrıöen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner inahin, Ahsen Eroğlu, Aytek anayan, İpek Erdem i Derya Beşerler.



Ili produkciju Kuzguna izrađuje Kerem -atay-Pelin Diştaş, a redatelj je Bahadır İnce, a scenarij je također napisao Burcu Görgün Toptaş i Özlem Yılmaz.
                                   
Kuzgun du, ljubavna priča o računanju, osveti i jezicima, nalazi se u Star'di u 20 sati u srijedu navečer, s novom uzbuđenom i čulnom novom epizodom.

Primjedbe